Det siger kunderne:


18. juli 2015
Tusinde tak for hurtig ekspedition, sikke en service.
4. maj 2015
Hej Nette Design
Jeg bestilte nogle ferskvandsperler søndag middag og mandag formiddag lå de i min postkasse. Super hurtig service, tak for det.
24. oktober 2014
Hei Nette!
Da vil jeg bare få takke for nydelige perler som kom vel frem til meg i dag. De blå korallene var spesielt nydelige, og de sorte matte blackstones er en favoritt i mine perlesmykker. Jeg kombinerer dem med forskjellige former for papir(røffe overflater), og kommer sikkert tilbake til deg en annen gang for å "snope" mer. Super måte du sendte pakken på, for her kom det ingen tillegsgebyrer for meg.
Og til sist, -takk for nydelig gave, som barnebarnet mitt(8år) skal få lage smykker med. Hun kommer på besøk i morgen og da skal vi leke med perler…
God helg til deg
12. september 2014
Tak for de flotte perler og sten, og tak for den hurtige levering. Det er skønt at handle med dig.
12. juli 2013
Hej Nette design. Jeg er meget tilfreds med mine varer og det er helt okay du har sendt en anden lås end den jeg har bestilt . Limen er købt så nu skal jeg bare igang .... tak for god service
14. juli 2012
En side med mange lækre varer som man ikke ser alle steder.
Der er hurtig svar ved spørgsmål.
Hurtig levering.
29. oktober 2011
Spændende og meget lærerigt at læse om de forskellige sten og deres betydning og oprindelse?. Og hvor er det bare dejligt overskueligt sat op. Tusind tak fordi guiden er tilgængelig for os kunder.
6. august 2011
Hej Nette, perlerne er ankommet her i dag og de er SÅ FLOTTE!!! Jeg tror faktisk lige din butik er blevet min yndlings butik :) Så tusind tak !!
8. juli 2011
Jeg vil godt rose jeres ting, de er meget fine og veludført, smykker der er lavet af jeres ting er langt de fineste. Så tak for den gode kvalitet.
20. januar 2011
Jeg glæder mig til at se de nye varer en indkøbstur vil give.
Ærgerligt med fluoritten, men sådan går det jo når man er vægelsindet og ikke kan bestemme sig til hvad man vil have. Jeg glemte at få den med sidst jeg bestilte. Tusind tak for et godt sted at handle.
14. januar 2011
Flot stenguide du har lavet - den kan jeg bruge - til at blive klogere på sten og deres oprindelse. Tak Nette
12. juli 2010
Hejsa
Mange tak for den altid hurtige ekspedition. Altid en fornøjelse at handle hos dig.
20. juni 2010
Sodalit perlerne vil jeg gerne have rigtig mørke blå og gerne med lidt spil i nogle af perlerne.
Tak fordi du tog dig tid til at hjælpe mig på en Søndag!
5. marts 2010
Jeg vil bare lige takke for en SUPER god og billig hjemmeside. Mange tak for at i giver os kreative folk mulighed for at arbejde uden at skulle af med en formue :O) Og sikke fine ting i har :O)
14. november 2009
Jeg vil bare lige rose din hjemmeside, som er god og overskuelig. Dejligt med billeder i indkøbskurven, så er man ikke i tvivl om, hvad man har bestilt.
Det er nogle meget smukke perler du har, hullerne i stenene er perfekte til at knytte armbånd...dejligt! og så har du mange sten som ingen andre har.
9. november 2009
Jeg har i dag modtaget perlerne fra dig, og jeg vil bare sige at de er superflotte :)
13. oktober 2009
Vil bare lige sige tusinde tak for hurtig afsendelse. Varerne ventes med stor længsel herhjemme og altid er jeg glad og tilfreds. Dit udvalg er stort og jeg har anbefalet dig til mange.
9. oktober 2009
Har for et par dage siden modtaget min første bestilling fra dig - og HOLD DA HELT OP hvor blev jeg bare glad. Hvor er det en flot kvalitet og hvor svarer det bare til ens forventninger i forhold til billederne på nettet - eller næsten bedre endnu!! Det oplever man desværre ikke altid. Så nu har jeg selvfølgelig rigtig fået "blod på tanden" her inden jeg skal på diverse julemarkeder og kan slet ikke få nok.
7. oktober 2009
Englen er landet :-)
- og hvor er den dog bare bedårende - lige som jeg havde håbet - og sikke en fin lille tekst!
Nu kan jeg jo slet ikke vente med at forære min datter den:-)
4. oktober 2009
Har modtaget sten og perler og de er SÅ flotte, nu kan jeg komme igang i efterårsferien og er vild med de hvide perler.(Tak for hurtig afsendelse.)
17. august 2009
Hvor fedt at du har fundet de flotte agatperler og så til en god pris!
7. juli 2009
Jeg siger tusind tak - også for en kanon hjemmeside med masser af flotte ting. Og den altid hurtige betjening;-)
3. juli 2009
Tusind tak for god og meget hurtig betjening, hver gang man bestiller. Det er dejligt at få varerne så hurtigt ;-)
21. juni 2009
Har i dag set nogle af dine varer hos min veninde, - og jeg glæder mig meget til pakken fra dig ankommer,så jeg kan komme igang med at prøve at lave armbånd. Tak fordi du er der, rigtig god hjemmeside, her føler man sig tryg ved at handle.
16. juni 2009
Tak for din service og fordi du har sådan nogle smukke perler og sten. Mine kunder er vilde med alle disse farver og sten.
19. maj 2009
Jeg har modtaget de flotte perler idag og tusind tak for den hurtige forsendelse og du har så meget guffffffffff på din hj.side og jeg anbefaler dig til alle jeg kender som skal købe perler og jeg er tit inde og lure og tusind tak for handlen.
24. april 2009
Tak for en rigtig god og hurtig service. Jeg er imponeret.
Det er nogle fine varer, jeg har modtaget :-)
20. april 2009
Først vil jeg lige rose dig for alle de fine ting du har i din butik. Der er mange ting som ikke ligner det som alle de andre online handlere har. Det er skønt.
16. april 2009
Jeg har brugt en mindre formue (mener min mand) på at købe dine smukke perler.
Perler kan man vel godt samle på ? Jeg er ked af jeg ikke havde opdaget dine sider for mange år siden (ikke min mand)
Tak for godt og hurtig behandling + de meget smukke perler.
Jeg kan slet ikke lade være med at vende tilbage.
6. juni 2008
Tusind tak for leveringen af perlerne, de er blevet modtaget med stort smil og tilfredshed. Jeg har netop lige siddet og arbejdet med dem, og er blevet meget tilfreds med resultatet. Perlerne er som de skal være, og en rigtig god kvalitet. Jeg vil uden tvivl bestille flere en anden gang. Synes bare at du skulle have et rosende ord med på vejen, det varmer jo altid at høre at dine kunder er tilfredse ;)
29. maj 2008
Meget flotte perler og - mand - nogle fede farver. Jeg sender lige en ny bestilling, for den der hedder blå-grå er jeg nødt til at have 5 mere af. Den går så flot sammen med de fleste af de andre jeg har fået.
24. marts 2008
Jeg modtog nogle utrolig smukke halskæder kun få dage efter bestilling til en meget favorabel pris og jeg vil helt sikkert købe mere!!!
6. december 2007
Tak for de smukke perler, ring og skytsengel..
Helt i top.
9. november 2007
Rigtig mange tak for superflotte perler med en lustre, som er helt utrolig - og også helt uden vækstmærker. Kvaliteten er bare fin.
Også tak for låsen, den er meget elegant.
26. oktober 2007
Jeg har lige lyst til at skrive, at det er nogle fantastisk smukke perler, du har sendt med et utrolig flot skær. Jeg har sjældent set så smukke ferskvandsperler.
Rigtig dejligt at dine produkter er så reelle.
10. oktober 2007
Først vil jeg gerne lige sige hvor er det nogle smukke perle som jeg køber hos dig kvaliteten er også helt perfekt, jeg har fået rigtig mange fine smykker ud af perlerne.
10. september 2007
Jeg har modtaget dem i dag - og GUD hvor er de bare flotte! Jeg er bare så glad - og også super glad for den meget venlige behandling. Jeg har allerede bestemt at jeg dropper marguritten - kæden er jo bare så flot i sig selv - og øreringene - jamen de er bare lige mig.
SÅ TUSINDE tak.
9. september 2007
jeg fik hentet min pakke, og har siddet og hygget mig med den i dag ;-)
Jeg synes, at perlerne er rigtig flotte!
Perlemix'ene er bare lækre. Jeg var nødt til at prøve noget med dem med det samme.
Så jeg er en meget tilfreds kunde. Perlemix'ene trækker, så det varer nok ikke længe, før jeg er nødt til at bestille lidt flere af dem ;-)
28. juli 2007
Meget smukke perler og smykker du har i din web-shop, som fremtræder flot via en god netside, med klare og præcise billeder.
24. juli 2007
Har allerede modtaget perlerne i dag - og hvor ER de dog bare fantastisk smukke. :O) Glæder mig rigtig meget til at lave smykker af dem.
15. juli 2007
Jeg vil gerne sige tak for de flotte perler. + Tak for den hurtige levering det er skønt at handle med dig :-)
28. juni 2007
Jeg modtog perlerne i tirsdags og jeg er meget tilfreds -- mange tak!
20. juni 2007
Jeg har modtaget pakken her til morgen. Det er en meget fin kvalitet, som du sælger. Det bliver ikke sidste gang, at jeg køber af dig. Tak for handelen.
10. juni 2007
Allerførst vil jeg gerne takke for gaven du medsendte min ordre, flot.
Dernæst vil jeg rose dig meget for den flotte kvalitet af perler og den billige pris.
7. juni 2007
Jeg var meget taknemmelig over at du så hurtigt fik sendt kæderne og fandt en løsning til den korte halskæde!
3. juni 2007
Jeg modtog pakken med perler fra dig i går. Det er nogle meget fine perler, som ikke fik lov til at ligge stille i lang tid, før de blev brugt til smykker. Det er en fornøjelse at arbejde med materialer af så lækker en kvalitet.
14. maj 2007
Jeg ville blot fortælle, at perlerne lå i postkassen, da jeg kom hjem, og de er fine. Også de limefarvede, det er lige den farve jeg havde håbet på.
4. maj 2007
Har modtaget de SMUKKESTE perler. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos dig :o)
3. april 2007
Tak for pakken, der er kommet godt frem. Og tak for den lille ekstra gave, hvor er det sødt af dig.
Det er nogle rigtig flotte perler, som jeg glæder mig til at arbejde med.
Jeg er helt ny på området - og håber at få bygget en lille forretning op i fritiden. Indtil videre køber jeg bare lidt ind, og vil helt bestemt vende tilbage til dig.
18. januar 2007
De er modtaget - og hvor ER de flotte. Vi glæder os helt vildt til at give dem til farmor. Det bliver dagens gave. Tak for hjælpen!
30. december 2006
Tak for superhurtig ekspedition! og for de to små ekstra pakker :-)
12. oktober 2006
Vi har fået pakken, og har set indholdet.. Og er meget glade, jeg tror bestemt ikke det er sidste gang vi bestiller fra dig...
©2005 Lianee Design